Kauden 2023-2024 INFOKIRJE Lahden Sirius

13.8.2023

 

 

KAUSI ALKAA TIISTAINA 15.8.2023

 

Loistavaa, että olet ilmoittautunut mukaan nuorten ja aikuisten sirkustunneillemme Lahteen! Tässä alla muutamia juttuja, joita tulee huomioida kauden aikana sekä treeneihin saapuessanne. Tärkeintä on kuitenkin, että tulet tunneille avoimin ja iloisin mielin! Pääset kokemaan ja kokeilemaan kaikkea mahdollista, ylittämään ja yllättämään itsesi moneen kertaan!

 

-Varusteiksi tarvitaan joustavat, urheiluun soveltuvat vaatteet ja vesipullo.

 

-Tunnit pidetään Salpauksen Sirkuskoulutuksen tiloissa osoitteessa Svinhufvudinkatu 13 B. Sisäänkäynti tapahtuu lastauslaiturilta rakennuksen vasemmalta reunalta. Iso juliste rakennuksen seinällä johdattaa oikealle ovelle.

 

-Saavuthan tunneille ajoissa. Ovet ovat yleensä lukossa, mutta ovikello löytyy oven vierestä. Ohjaaja tulee avaamaan oven n. 10 min ennen treenien alkua. Mikäli tulet myöhässä tai ketään ei näy ovella niin soita kelloa ja laita etukäteen myöhästymisestäsi viestiä ohjaajalle.

 

-Meidän tunteja saa mainostaa myös eteenpäin kaikille tutuille ja tuntemattomillekin! Voit tuoda kaverisi mukaan tutustumaan tunneillemme. Yksi kokeilukerta on ilmainen, eikä sitouta vielä mukaan toimintaamme. Muistathan kuitenkin ilmoittaa uusista tulokkaista/kokeilijoista etukäteen ohjaajallesi.

 

SYKSYN PÄIVÄMÄÄRIÄ

-Syysloma on viikolla 43, jolloin ei pidetä tunteja.

-Kausi päättyy tiistaina 14.11. Kevätkauden alkamisen ajankohdasta tiedotamme myöhemmin.

-Salpaus käyttää tilojansa esitystarkoituksiin, joten tästä syystä syyskausi päättyy jo viikolla 46 ja kevätkauden aloituksen ajankohta varmistuu kun heidän esityskalenteri vahvistetaan.

 

-Peruutusehdot: Ilmoittautumisen voi perua ilmaiseksi 21.8.23 asti. Sen jälkeen syyskausi laskutetaan täysimääräisenä. Peruutukset on tehtävä aina kirjallisena sähköpostilla.

 

OMA WHATSAPP RYHMÄ

Meillä on tiistai-illan ryhmän kanssa yhteinen whatsupp ryhmä, jossa voi mm. ilmoittaa jos on myöhässä/ei pääse tulemaan tunnille tai voi jakaa tunneilla otettuja kuvia/videoita toisten kesken. Ryhmän opettaja myös tiedottaa tuota kautta mahdollisista muutoksista tai tulevan tunnin aiheesta ja varustus suosituksista. ALAIKÄISTEN HUOLTAJILTA tarvitsemme luvan saako lapsen lisätä tuohon ryhmään mukaan. Voimme myös lisätä ryhmään lapsen lisäksi huoltajan, jos näin toivotte. Kerrottehan siis haluatteko mukaan tuohon ryhmään ja mitkä puhelinnumerot siihen lisäämme. Edellisellä kaudella mukana olleet lisäämme automaattisesti whatsappiin.

 

Seuraathan tiedostusta sähköpostitse ja Siriuksen some-kanavissa!

https://www.facebook.com/SirkusSirius

https://www.instagram.com/sirkussirius/?hl=fi

 

Yhteydenotot

sirius@sirkussirius.fi ja puh. 045 1346 146

Ryhmän ohjaaja: Anni Pietala, anni.pietala@hotmail.com, puh. 045 1338673