Kevätnäytösviikon aikataulut ja info

23.4.2023

Tärkeää tietoa kevätnäytösten aikatauluista!

Sirkus Siriuksen kevätnäytökset pidetään jälleen isossa sirkusteltassa! Osoite on Arolan kylätie 143, Mäntsälä.

PIKKUSIRKUKSEN näytökset ovat lauantaina 20.5. klo 13 ja sunnuntaina 21.5. klo 13. Alla näkyvässä listassa on ryhmäjako. Esiintyjien tulee olla paikalla viimeistään 30 min ennen näytöksen alkamista. Näytösviikolla ei ole normaaleja tunteja, vain kenraaliharjoitukset. Kevätkausi ja tunnit päättyvät kevätnäytökseen.

Pikkusirkuksen KENRAALIHARJOITUKSET pidetään keskiviikkona 17.5. teltassa Arolan koululla.
Lauantain näytöksessä esiintyvät harjoittelevat klo 17-18:30 ja sunnuntain näytöksessä esiintyvät harjoittelevat klo 18:30–20.

NUORISOSIRKUKSEN näytökset ovat perjantaina klo 19, lauantaina klo 16 ja sunnuntaina klo 16. Kenraaliharjoitukset ovat torstaina 18.5. klo 17->

Pikkusirkuksen näytösten ryhmäjako

La klo 13 (kenraali ke 17.5 klo 17-18:30)
Minit
Kirput 1
Komeetat 2
Otavat 2
Asteroidit 2
Ilma-akrobatia taso 2 (torstain klo 16-17 ryhmä)
Ilma-akrobatia alkeet (puolet ryhmästä, ohjaaja tiedottaa ryhmäjaon)
Jongleeraus/taikuus (puolet ryhmästä, ohjaaja tiedottaa ryhmäjaon)
Pyramidit
Akrobatia
1-pyöräily

Su klo 13 (kenraali ke 17.5. klo 18:30–20)
Kirput 2
Alkeet 1
Komeetat 1
Otavat 1
Asteroidit 1
Pyrstötähdet
Ilma-akrobatia taso 1 (torstain klo 18-19 ryhmä)
Ilma-akrobatia alkeet (puolet ryhmästä, ohjaaja tiedottaa ryhmäjaon)
Jongleeraus/taikuus (puolet ryhmästä, ohjaaja tiedottaa ryhmäjaon)
Pyramidit
Akrobatia
1-pyöräily

!!! HUOM HUOM !!! Mikäli lapsesi on akrobatia, pyramidi tai yksipyöräily -lisätunnilla hän esiintyy sekä lauantain että sunnuntain näytöksissä. Ilma-akrobatia alkeet ja jongleeraus/taikuus ryhmän oppilaat on jaettu esiintymään kahteen eri näytökseen.

Jokainen ryhmä saa puvustusohjeet suoraan omalta ohjaajalta.

Tarvitsemme myös paljon TALKOOLAISIA erilaisiin tehtäviin, jotta näytökset pystytään järjestämään. Katsomon kunnostustalkoot pidetään la 6.5. klo 18. Tarvitsisimme paikalle hitsaus/rälläköintitaitoisia, joilta löytyy mahdollisesti myös omat työkalut mukaan otettavaksi. Su 7.5. pidämme katsomon pystytystalkoot klo 10. Näytöspäivinä tarvitsemme apua kahvioon, lipunmyyntiin, liikenteenohjaukseen ja makkaranpaistoon. Lisäksi voit auttaa leipomalla kahvioon esim. jotain makeaa tai suolaista myyntiin tai lahjoittaa muuta tarpeellista (esim. kertakäyttöastiat, juotavaa (maitoa/mehua/kahvia) tms.)

Talkoolaiseksi voit ilmoittautua sähköpostilla sirius@sirkussirius.fi tai tunneilla jaettavalla lomakkeella. Lomakkeen voit palauttaa ryhmän ohjaajalle. Kerro minä päivänä, mihin näytökseen ja mihin tehtävään haluat osallistua. Jos tuot leipomuksia, kerro mitä tuot ja minä päivänä. Talkoolaisten tulee olla paikalla n. tuntia ennen näytöksen alkamista. Talkoolaisten ilmoittautuminen 12.5. mennessä.

Muistutuksena vielä kaikille esiintyjille, että näytöspäivinä katsomopaikat on varattu lipun ostaneille katsojille. Lippujen hinnat 5/10e. Mikäli haluat nähdä muiden samassa näytöksessä esiintyvien numerot voit katsoa ne kenraaliharjoituksissa.