SIRKUSTELTAN PYSTYTYSTALKOOT 23.4.klo 10

16.4.2023

KEVÄISET HEIPAT KAIKILLE SIRIUKSEN HARRASTAJILLE JA HUOLTAJILLE!

Perinteiset kevätnäytöksemme lähestyvät jo kovaa vauhtia. Kuten aikaisemminkin, toivoisimme näytösten järjestämiseen talkooapua vanhemmilta ja huoltajilta. Talkoovoimin järjestetyt kevätnäytökset ovat meidän tärkein varainkeruutapahtumamme, jolla takaamme jatkossakin edulliset sirkustunnit kaikille lähialueen perheille.

TELTAN PYSTYTYS
Tänä vuonna pystytämme sirkusteltan kevätnäytöksiä varten ENSI SUNNUNTAINA 23.4. klo 10 alkaen.
Sääennusteet näyttävät sen verran hyviltä, että saamme teltan pystyyn nyt jo hieman normaalia aiemmin.
Eli talkoolaisia tarvitaan paikalle!
Paikkana viime vuodesta tuttu Arolan koulu (Arolan Kylätie 143, Mäntsälä)

VANHEMPAINTAPAAMINEN
Samalla pidetään vanhenpaintapaaminen eli jos on ideoita tai kysymyksiä sirkuksen toimintaan tai näytöksiin liittyen, niin paikalla on Siriuksen porukkaa vastaamassa.

MUUT TALKOOTEHTÄVÄT
Tarvitsemme myös näytösviikolla (vko 20) paljon talkoolaisia erilaisiin tehtäviin, mm. teltan sisustamiseen, kahvioon, lipunmyyntiin, liikenteenohjaukseen ja makkaranpaistoon. Lisäksi voit auttaa leipomalla kahvion myyntiin jotain makeaa/suolaista syötävää tai lahjoittaa muuta tarpeellista (esim. kertakäyttöastiat, servetit, juotavaa (maitoa/mehua/kahvia) tms.) Näistä talkootehtävistä tiedotamme teille pian lisää, joten pysykää kuulolla! Niin pieni kuin suurikin apu on tervetullutta ja tärkeää.

Jos ei ole vielä kalenterissa, niin laita nyt:
- KEVÄTNÄYTÖKSET ovat viikolla 20 eli 19.-21.5.
- Pikkusirkuksen esitykset lauantaina klo 13 ja sunnuntaina klo 13. Opettajilta tulee tiedote, kumpana päivänä kukakin esiintyy.
- Nuorison esitykset perjantaina klo 19 ja lauantaina klo 16 ja sunnuntaina klo 16.