Kevätkauden infokirje Hyökännummi 2023

8.1.2023

 

KEVÄTKAUDEN OHJEISTUKSIA JA PÄIVÄMÄÄRIÄ 2023

 

- Kaikki tunnit ovat Hyökännummen koululla. Sisälle tullaan B-ovesta. Paikalle kannattaa tulla n. 5min ennen oman tunnin alkua. Ovi on lukossa, opettaja tulee avaamaan oven. Jos myöhästyt tunnilta soita ovikelloa, joka löytyy ovenkahvasta. Tunnin alkua odotetaan pukuhuoneissa oman ryhmän kanssa, ei saliin ilman lupaa (annetaan rauha edelliselle tunnille). Varusteiksi tarvitaan joustavat vaatteet ja vesipullo. Tulethan tunneille vain täysin terveenä ja oireettomana.

 

KEVÄÄN PÄIVÄMÄÄRIÄ

- Talviloma on viikolla 8, jolloin ei pidetä tunteja.

- Pääsiäisenä 7-10.4. ei pidetä tunteja.

- Vappuna 1.5. ei pidetä tunteja.

- Äitienpäivänä 14.5. ei pidetä tunteja.

- Kevätnäytökset järjestetään viikolla 20, tiedotamme niistä lisää lähempänä.

 

-Monilla lisätunneilla (mm. lentävät norsut, pariakrobatia, kehonhuollon verkkokurssi) on vielä paikkoja jäljellä. Vapaita paikkoja kannattaa tiedustella meiltä sähköpostitse. Jos jokin uusi tunti kiinnostaa voit käydä yhden kerran kokeilemassa ja päättää sitten haluatko aloittaa ryhmässä.

 

Peruutusehdot:

- Vanhat harrastajat eli syyskaudelta jatkavat voivat peruuttaa ilmoittautumisen veloituksetta, kunhan se tapahtuu viimeistään 8.1. Sen jälkeen kevätlukukausi laskutetaan täysimääräisenä.

- Uudet tammikuussa aloittavat harrastajat voivat peruuttaa ilmoittautumisen veloituksetta 15.1. saakka. Sen jälkeen kevätlukukausi laskutetaan täysimääräisenä.

- Peruutukset on tehtävä aina kirjallisena sähköpostilla. Meillä on varasijoilla jonossa paljon innokkaita tulijoita, joten ilmoitathan heti, mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi.

 

Seuraathan tiedostusta sähköpostitse, nettisivuilla ja Siriuksen some-kanavissa!

https://www.facebook.com/SirkusSirius

https://www.instagram.com/sirkussirius/?hl=fi

 

Yhteydenotot: sirius@sirkussirius.fi ja puh. 045 6415006