Syyskauden infokirje - Lahti

13.8.2022

KAUSI ALKAA TIISTAINA 30.8.2022

Loistavaa, että olet ilmoittautunut mukaan nuorten ja aikuisten sirkustunneillemme Lahteen! Tässä alla muutamia juttuja, joita tulee huomioida kauden aikana sekä treeneihin saapuessanne. Tärkeintä on kuitenkin, että tulet tunneille avoimin ja iloisin mielin! Pääset kokemaan ja kokeilemaan kaikkea mahdollista, ylittämään ja yllättämään itsesi moneen kertaan!

-Varusteiksi tarvitaan joustavat, urheiluun soveltuvat vaatteet ja vesipullo.

-Tunnit pidetään Salpauksen Sirkuskoulutuksen tiloissa osoitteessa Svinhufvudinkatu 13 B. Sisäänkäynti tapahtuu lastauslaiturilta rakennuksen vasemmalta reunalta. Iso juliste rakennuksen seinällä johdattaa oikealle ovelle. Pihassa voi pysäköidä klo 16 jälkeen.

-Saavuthan tunneille ajoissa. Ovet ovat yleensä lukossa, mutta ovikello löytyy oven vierestä. Ohjaaja tulee avaamaan oven n. 10 min ennen treenien alkua. Mikäli tulet myöhässä tai ketään ei näy ovella niin soita kelloa ja laita etukäteen myöhästymisestäsi viestiä ohjaajalle.

-Meidän tunteja saa mainostaa myös eteenpäin kaikille tutuille ja tuntemattomillekin! Voit tuoda kaverisi mukaan tutustumaan tunneillemme. Yksi kokeilukerta on ilmainen, eikä sitouta vielä mukaan toimintaamme. Muistathan kuitenkin ilmoittaa uusista tulokkaista/kokeilijoista etukäteen ohjaajallesi.

-Tulethan tunneille vain terveenä ja oireettomana.

SYKSYN PÄIVÄMÄÄRIÄ
-Syysloma on viikolla 43, jolloin ei pidetä tunteja.
-Kausi päättyy tiistaina 29.11.
-Kevätkausi alkaa tiistaina 10.01.2023.

-Peruutusehdot: Ilmoittautumisen voi perua ilmaiseksi 4.9.22 asti. Sen jälkeen syyskausi laskutetaan täysimääräisenä. Peruutukset on tehtävä aina kirjallisena sähköpostilla.

Seuraathan tiedostusta sähköpostitse ja Siriuksen some-kanavissa!
https://www.facebook.com/SirkusSirius
https://www.instagram.com/sirkussirius/?hl=fi

Yhteydenotot
sirius@sirkussirius.fi ja puh. 045 6415006
Ryhmän ohjaaja: Anni Pietala, anni.pietala@hotmail.com, puh. 045 1338673