Siriuksen kevätkauden aloitus VIIVÄSTYY + Hyökännummen kevään aikataulujen infokirje

8.1.2022

!!! HUOMIO !!!
Joudumme valitettavasti ilmoittamaan, että Siriuksen Kevätkauden aloitus siirtyy eteenpäin. Vallitseva pandemiatilanne ja nopella tahdilla muuttuvat rajoitukset eivät mahdollista kauden aloittamista 10.1. Tavoitteenamme on, että kausi päästäisiin käynnistämään tammikuun lopulla, mutta seuraamme alueellisia rajoituksia. Tulemme jatkamaan kautta pidemmälle kesää kohden. Hyökännummen loppukauden tunnit saatetaan toteuttaa myös Arolan koululla tai sirkusteltassa.
 

KEVÄTKAUDEN OHJEISTUKSIA JA PÄIVÄMÄÄRIÄ 2022

-Kaikki tunnit ovat Hyökännummen koululla. Sisälle tullaan B-ovesta.

-Paikalle kannattaa tulla n. 5min ennen oman tunnin alkua. Ovi on lukossa, opettaja tulee avaamaan oven. Ovikello on ovessa. Tunnin alkua odotetaan pukuhuoneissa oman ryhmän kanssa, ei saliin ilman lupaa (annetaan rauha edelliselle tunnille).

-Jatkamme edellisen kauden koronaturvallisia käytänteitä ja pyydämme, että vanhemmat saattavat lapsensa ulko-ovelle ja noutavat samasta paikasta tunnin päätyttyä.

-Ulkovaatteet tuodaan saliin mukaan ja puetaan salissa tunnin jälkeen. Poistuminen salin sivuoven kautta oman ryhmän mukana. Porrastamme siirtymiset siten, että ryhmät eivät kohtaa pukuhuoneissa,
eivätkä eteisessä. Lapset tulevat ulos samasta ovesta kuin sisäänkin. Porrastamisen vuoksi aikatauluissa voi olla pientä joustoa.

-Varusteiksi tarvitaan joustavat vaatteet ja vesipullo.

TULETHAN TUNNEILLE VAIN TÄYSIN TERVEENÄ JA OIREETTOMANA!
-Kädet pestään aina ennen omalle tunnille tulemista saippualla.
-Kaikille yli 12-vuotiaille suosittelemme maskin käyttöä.
-Jos harrastajanamme sairastut ja saat positiivisen covid-testituloksen, olethan välittömästi itse yhteydessä ryhmäsi opettajaan. Noudatamme asiamukaista tietosuojaa.

KEVÄÄN PÄIVÄMÄÄRIÄ
-Talviloma on viikolla 8, jolloin ei pidetä tunteja.
-Pääsiäisenä 15-18.4. ei pidetä tunteja
-Äitienpäivänä 8.5. ei pidetä tunteja.
-Kevätnäytökset pyritään järjestämään viikolla 20, tiedotamme niistä lisää lähempänä.

-Peruutusehdot: Ilmoittautumisen voi peruuttaa ilmaiseksi kauden ensimmäisen opetusviikon ajan. Sen jälkeen lukukausi laskutetaan täysimääräisenä. Peruutukset on tehtävä aina kirjallisena sähköpostilla.

Seuraathan tiedostusta sähköpostitse, nettisivuilla ja Siriuksen some-kanavissa!
https://www.facebook.com/SirkusSirius
https://www.instagram.com/sirkussirius/?hl=fi

Yhteydenotot   sirius@sirkussirius.fi ja puh. 045 6415006
Laskutusasiat: laskut@sirkussirius.fi