Kevätnäytös ja loppukevään aikataulu, HUOM! Nuoret sekä aikuiset pääsevät sisätreeneihin 3.5. alkaen!

2.5.2021

 

Asiaa kevätnäytöksestä:

Sirius täyttää 20 vuotta! Siriuksen juhlavuoden kunniaksi olemme valinneet kevätnäytöksen aiheeksi Siriuksen historiikin ja kaikki numerot ovat uusia versioita joskus aikaisemmin esitetyistä.

Tänä vuonna emme valitettavasti voi järjestää kevätnäytöstä ihan perinteisin menoin.
Haluamme kuitenkin järjestää Siriuslaisille mahdollisuuden esiintyä ja näyttää kotijoukoillekkin kuluneen vuoden aikana opittuja temppuja. Niinpä videoimme esitykset ja teemme niistä koosteen.

Videoinnit tapahtuvat viikolla 20. Kunkin ryhmän videointi tapahtuu omalla harjoitusvuorolla. Näytös tullaan esittämään Siriuksen julkisella youtube-kanavalla lauantaina 29.5 klo 15:00. Linkki tullaan jakamaan lähempänä näytöksen ajankohtaa Siriuksen sosiaalisessa mediassa ja sähköpostitse.

Mikäli lapsesi ei saa näkyä julkisessa stream-lähetyksessä tai ei pääse paikalle viikolla 20 tapahtuviin videointeihin, hän ei voi tänä vuonna osallistua näytökseen. Ilmoitathan meille kirjallisesti mahdollisesta poissaolosta tai osallistumisen esteestä 9.5 mennessä. Ilmoitus lähetetään oman opettajan sähköpostiin. Esiintymisasuista saatte lisätietoa omalta opettajalta.

Siriuksen talkoovoimin järjestetty kevätnäytös on ollut perinteisesti yhdistyksemme merkittävin varainkeruun keino. Talkoovoimien avulla kerätty tuotto on mahdollistanut kohtuulliset harrastushinnat sekä ammattitaitoisen opetuksen.
Tänä vuonna voit tukea Sirkus Siriusta maksamalla vapaavalintaisen kannatusmaksun pääsylipun sijaan. Tilitiedot: FI59 1745 3000 1952 24 , viestiksi kannatusmaksu.

Yli 12 vuotiaiden treenit pääsevät jatkumaan sisätiloissa:

3.5 alkaen kaikki ryhmämme pääsevät harjoittelemaan sisällä normaali lukujärjestyksen mukaisesti. Harjoituksissa vältetään lähikontakteja ja suositellaan maskin käyttöä.

Muistathan, että tänä vuonna kausi jatkuu näytösten jälkeen 6.6 saakka!

Ystävällisin terveisin
Siriuksen väki


elsam.leppavuori@gmail.com
anni.pietala@hotmail.com
nelma_pietala@hotmail.com
mira.qvick@gmail.com
sanna.tennberg@gmail.com
h.leppavuori@gmail.com
junttijukka@gmail.com