Syyskauden infokirje Lahden toimipisteen harrastajille

3.9.2021

Tervetuloa Sirkus Siriuksen syyskaudelle Lahteen 2021!

KAUSI ALKAA TIISTAINA 31.8.2021

Loistavaa, että olet ilmoittautunut mukaan nuorten ja aikuisten sirkustunneillemme Lahteen! Tässä alla muutamia juttuja, joita tulee huomioida kauden aikana sekä treeneihin saapuessanne. Tärkeintä on kuitenkin, että tulet tunneille avoimin ja iloisin mielin! Pääset kokemaan ja kokeilemaan kaikkea mahdollista, ylittämään ja yllättämään itsesi moneen kertaan!

-Varusteiksi tarvitaan joustavat, urheiluun soveltuvat vaatteet ja vesipullo.

-Tunnit pidetään Salpauksen Sirkuskoulutuksen tiloissa osoitteessa Svinhufvudinkatu 13. Sisäänkäynti tapahtuu lastauslaiturilta rakennuksen vasemmalta reunalta. Iso juliste rakennuksen seinällä johdattaa oikealle ovelle.

-Saavuthan tunneille ajoissa. Ovet ovat yleensä lukossa, mutta ovikello löytyy oven vierestä. Ohjaaja tulee avaamaan oven n. 10 min ennen treenien alkua. Mikäli tulet myöhässä niin soita kelloa ja laita etukäteen myöhästymisestäsi viestiä ohjaajalle.

-Jos olet ehtinyt kesän aikana unohtaa mille tunneille olet lapsesi/itsesi ilmoittanut niin lähetä meille sähköpostia. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne.

-Meidän tunteja saa mainostaa myös eteenpäin kaikille tutuille ja tuntemattomillekin! Voit tuoda kaverisi mukaan tutustumaan tunneillemme. Yksi kokeilukerta on ilmainen, eikä sitouta vielä mukaan toimintaamme. Muistathan kuitenkin ilmoittaa uusista tulokkaista/kokeilijoista etukäteen ohjaajallesi.

TULETHAN TUNNEILLE VAIN TÄYSIN TERVEENÄ JA OIREETTOMANA!
-Kädet pestään aina ennen omalle tunnille saapumista saippualla.
-Suosittelemme maskin mäyttöä tiloissamme. Urheilutilanteessa on kuitenkin sallittua olla myös ilman maskia.
-Jos harrastajanamme sairastut ja saat positiivisen covid-testituloksen, olethan välittömästi itse yhteydessä ryhmäsi opettajaan. Noudatamme asiamukaista tietosuojaa.


SYKSYN PÄIVÄMÄÄRIÄ
-Syysloma on viikolla 43, jolloin ei pidetä tunteja.
-Kausi päättyy tiistaina 30.11.
-Uusi kausi alkaa tiistaina 11.01.2022.

-Peruutusehdot: Ilmoittautumisen voi perua ilmaiseksi 5.9.21 asti. Sen jälkeen syyskausi laskutetaan täysimääräisenä. Peruutukset on tehtävä aina kirjallisena sähköpostilla.

Seuraathan tiedostusta sähköpostitse ja Siriuksen some-kanavissa!
https://www.facebook.com/SirkusSirius
https://www.instagram.com/sirkussirius/?hl=fi

Yhteydenotot   sirius@sirkussirius.fi ja puh. 045 6415006
Laskutusasiat: laskut@sirkussirius.fi

Ystävällisin terveisin ja innolla syksyä odottaen,

Sirkus Sirius